Are you ready to ROC(k)? Schrijf je nu in!

2_14011201_roc2017
Van 28 tot 30 april 2017 wordt Houffalize opnieuw 'the place to be' voor de gepassioneerde mountainbiker. Voor de 4de keer op rij keert het grootste MTB-festival van de BeNeLux terug naar dit befaamde mountainbike Walhalla. Het centrum van Houffalize wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot een waar mountainbike dorp waar het gezellig toeven zal zijn voor elke bezoeker. Inschrijven kan vanaf nu!

Het belooft alvast een goed gevuld weekend te worden. Op het programma staan ook dit jaar enkele onmiskenbare ROC klassiekers zoals de ROC Marathon, de ROC d’Ardenne (een halve marathon), de Roc Ruelles, de Rando ROC Noire en de Rando ROC Gourmand. Na het succes van hun eerste verschijning op de ROC d’Ardenne kalender vorig jaar, staan de Mid ROC en de Rando ROC Rouge Carnaval opnieuw op het programma. Ga jij dit jaar aan de haal met de titel van Roi Carnaval de VTT?

Nieuw dit jaar is de Night ROC – The party starts when the sun goes down! Haal je verlichting uit de kast, schrijf je in en proef mee van de feeërieke sfeer van de Ardense bossen by night. De Night ROC wordt georganiseerd als toertocht alsook als wedstrijd.

Na de première op ROC d’Azur 2016 staat er deze editie ook in Houffalize voor het eerst een etappewedstrijd – ROC Trophy – op het programma, gericht op de competitieve biker. Dit regelmatigheidscriterium bestaat uit de Night ROC op vrijdag, de ROC d’Ardenne op zaterdag en de ROC Marathon op zondag. Op het einde van elke dag wordt de leider in het klassement gehuldigd op het podium!

Ook de liefhebbers van de Ardense Randonnées kunnen een vol weekend aan de bak. Het Rando ROC Fun Pack verenigt de Rando Night ROC, de Rando ROC Rouge Carnaval en de Rando ROC Gourmand in een financiëel voordelig pakket!

Aanvullend heb je op zaterdag en zondag de mogelijkheid om de nieuwste mountainbikemodellen te testen tijdens de Happy Bike Days, i.s.m. O2 Bikers.

Wie wil deelnemen, wacht best niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers is beperkt.

Veel succes met je trainingen deze winter. Afspraak op vrijdag 28 april in Houffalize!

Deel dit bericht