Are you ready to ROC(k)? Schrijf je nu in!

2_15124358_IMG_4175
Van 29 april tot 1 mei wordt Houffalize opnieuw 'the place to be' voor gepassioneerde mountainbikers. Het gekende mountainbikefestival Roc d'Ardenne vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Inschrijven kan vanaf nu.

Op de ROCd’Ardenne staan liefst 11 mountainbike events op het programma! Zo zal er o.a. een ROC Marathon, een halve marathon (ROC d’Ardenne) en een Enduro parcours uitgetekend worden. De ROC Enduro zal in 2016 ook dienst doen als het officiële BK Enduro. Voor de competitiebeesten is er het spannende ROC Ruelles, een aflossingswedstrijd voor teams van 2 renners door de smalle straatjes van Houffalize. Voor wie op zoek is naar een rustige toertocht staan de Rando ROC Noire (+/- 35km) en de Rando ROC Rouge (+/- 20km) op het programma. De allerkleinsten zullen hun kunstjes kunnen tonen tijdens de Kids ROC. Nieuw dit jaar zijn de ROC Carnaval en de Mid ROC, een sprintversie van de ROC Marathon.

Het centrum van Houffalize, wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot een waar mountainbike dorp waar het gezellig toeven zal zijn voor elke fietser.

ROC d’Ardenne maakt deel uit van de reeks mountainbike evenementen uit de ROC-reeks. Het moederevenement, ROC d’Azur, is jaarlijks met zijn 20.000 deelnemers en meer dan 25 nationaliteiten zonder twijfel het grootste evenement van zijn soort ter wereld.

Daarnaast kunnen de nieuwste mountainbikemodellen getest worden tijdens de Happy Bike Days, i.s.m. O2 Bikers.

Wie wil deelnemen, wacht best niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers is beperkt.

See you in Houffalize!

Deel dit bericht