De parcours staan online!

foto-Enduro
Na een succesvolle eerste editie strijkt Roc d'Ardenne, hét grootste mountainbikefestival van België op 1, 2 en 3 mei 2015 opnieuw neer in Houffalize. De parcours zijn vanaf nu beschikbaar!

Roc d’Ardenne vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en belooft opnieuw een groot succes te worden. De inschrijvingen lopen vlot, dus wie er bij wil zijn, wacht best niet te lang om in te schrijven.

Parcours staan online

De parcours van de verschillende tochten zijn vanaf nu beschikbaar op deze website. Hier kan je de tochten in detail nakijken en kan je de bevoorradingen zien. Ook de hoogteprofielen kan je terugvinden. Alle tochten werden door een kennersoog onder de loep genomen; hier en daar werden wat aanpassingen gedaan om zo een uitdagend en gevarieerd parcours aan te bieden in de prachtige omgeving van Houffalize. Bekijk de parcours hier.

Enduro

Een heel bijzondere inspanning werd gedaan voor de Roc Enduro. Hier werd een specialist onder de arm genomen die het parcours volledig heeft hertekend. Hij heeft 6 ‘specials’ uitgetekend om duimen en vingers af te likken. Voor wie kickt op afdalingen en snelheid, beloven we waar spektakel! Wie wil deelnemen, moet nog even goed het reglement nalezen i.v.m. materiaal en licenties, maar aarzelt best niet te lang om zich in te schrijven. Het aantal deelnemers voor deze wedstrijd is namelijk beperkt.

Nieuw dit jaar!

Voor wie het allemaal niet zo snel en flitsend moet, hebben we wat anders in de aanbieding. Zo is er de ROC FAMILLE waaraan je samen met het hele gezin kan deelnemen. Of de ROC GOURMAND (u leest het goed!). Hier voorzien we tijdens deze 20km lange tocht een aantal bevoorradingen met lekkere streekspecialiteiten. Speciaal voor de Bourgondiërs onder ons! Om te recuperen van de Roc Marathon of gewoon … omdat het lekker is ;-). De E-BIKERS kunnen zich inschrijven voor de Roc Noir en de liefhebbers van TANDEMS kunnen starten in de Rando Roc Rouge en de Rando Roc Noir.

Kenny Belaey

Ook dit jaar mogen we Kenny Belaey verwelkomen op Roc d’Ardenne. Indrukwekkend en supertechnisch als altijd maar dit jaar met een gloednieuw programma: Pedal to the Medal. Alleen al daarom zakt elke fietsliefhebber af naar Roc d’Ardenne. Lees hier meer over Kenny Belaey en Pedal to the Medal.

Deel dit bericht