De inschrijvingen zijn geopend voor een topeditie van Roc d’Ardenne!

roc7
Van 3 tot 5 mei 2019 slaat Roc d'Ardenne opnieuw zijn tenten op in Houffalize, dat voor de 6de keer op rij 'the place to be' wordt voor de gepassioneerde mountainbiker.

Inschrijven kan vanaf nu en we hebben veel nieuws te vertellen.

1. Friday ROC! Schrijf je snel in en geniet van het voordeeltarief.

Nu vrijdag 7 december openen we de inschrijvingen met exclusieve tarieven voor de snelle boekers. Let wel: voor een beperkt aantal inschrijvingen en enkel geldig tot vrijdagavond 23u59. Snel zijn is dus de boodschap.

Maar ook nadien geniet je nog steeds van een voordelig tarief, want nieuw dit jaar zijn onze variabele inschrijvingstarieven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe minder je betaalt, dus kijk even goed naar de periodes waarop de tarieven wijzigen!

Alle info over de inschrijftarieven vind je hier >>

2. Twee nieuwe tochten

Op het programma staan opnieuw de onmiskenbare ROC klassiekers zoals de ROC Marathon, de ROC d’Ardenne of de Roc Gourmand. Maar… we hebben ook twee nieuwe tochten toegevoegd:

Gravel ROC

In 2019 kunnen ook de « Gravel Bikers » deelnemen aan Roc d’Ardenne. Deze nieuwe populaire discipline mag niet ontbreken bij ons! Onze parcoursbouwers zullen zorgen voor een parcours specifiek op maat van de gravelspecialisten. +- 70Km over kiezelbaantjes, grondweggetjes, bospadjes, af en toe verharde wegen of zelfs zandwegen, te midden van een schitterend landschap.

Meer info hier >>

BIG Roc Marathon

Le roi est mort ! Vive le roi !

De Roc Marathon is een vaste waarde op ons programma… maar voor sommigen al geen uitdaging meer. En omdat de regio nog zoveel mooie parcoursen te bieden heeft, stellen wij dit jaar met trots de BIG Roc Marathon voor.

Dit parcours van 110 km is een bijzondere uitdaging en enkel voor de geoefende mountainbiker. Met nieuwe stukken die je technische en fysieke capaciteiten stevig op de proef zullen stellen.

Deze wedstrijd is een UCI mountainbike marathon series voor mannelijke renners met UCI vergunning en voor mannen en vrouwen zonder vergunning.

Meer info hier >>

En ook in 2019 kan je op zaterdag en zondag de nieuwste mountainbikemodellen testen tijdens de Happy Bike Days (i.s.m. O2 Bikers). Inschrijven voor Happy Bike Days kan pas vanaf januari. Ook al veel zin gekregen in Roc d’Ardenne 2019? Schrijf je snel in en geniet extra hard van je wintertrainingen . Afspraak op vrijdag 3 mei in Houffalize!

Deel dit bericht