Kenny Belaey ‘The magician’ bevestigt zijn aanwezigheid in Houffalize

BelaeyCover
Sven Nys zal niet de enige grote kampioen zijn in Houffalize tijdens Roc d'Ardenne. Ook Kenny Belaey, de Bike Trial specialist met wereldfaam brengt een bezoek aan dit mountainbikefestival.

Het aantal records op het palmares van Kenny Belaey is indrukwekkend en haast niet meer bij te houden. Zo is hij 9-voudig wereldkampioen Trial, 6-voudig winnaar van de Wereldbeker en 4-voudig Europees Kampioen.

Kenny Belaey heeft met meer dan 1000 shows wereldwijd al heel wat mensen met open mond staan doen kijken. Zo was hij bijvoorbeeld bij de NBA halftime shows, Tour de France, Rond van Qatar, Rond van Oman,… Je kan hem ook zien in reclamespotjes voor Adidas en Samsung met David Beckham, Katy Perry, Lionel Messi,..

Zijn specialiteit? ‘Expect the unexpected’: bijzonder technische demonstraties met veel ‘tricky’ evenwichtsoefeningen. Hij speelt graag in op het publiek en hij wil hen wel eens betrekken in zijn kunstjes.

Tijdens Roc d’Ardenne, zal Kenny Belaey op zaterdag 3 mei 3 demonstraties geven op Place de l’Eglise. Zeker noteren want dit wil u echt niet missen!

Deel dit bericht