Ontdek de verschillende parcoursen

RocCover
De verschillende parcoursen van het Roc weekend krijgen stilaan hun vorm. De Roc Marathon op zondag zal in totaal 81km lang zijn en een totaal hoogteverschil van 2212m overbruggen. Onderweg zijn er 5 bevoorradingen voorzien.

Wie liever de halve marathon doet krijgt een afstand van 51km voorgeschoteld met 1480 meter hoogteverschil en 3 bevoorradingen.

Op zaterdag is er ook nog de korte Rando Roc Rouge over een totale afstand van 23km. Renners krijgen onderweg 1 bevoorrading en het totale hoogteverschil bedraagt 592 meter.

De Enduro, waarbij de uitslag wordt opgemaakt aan de hand van gechronometreerde afdalingen, is 35 kilometer lang en heeft een totaal hoogteverschil van 910 meter. Hier zijn twee bevoorradingen voorzien. De exacte details over de verdeling “specials” en “liaisons” volgt binnenkort. De Rando Roc Noire wordt op hetzelfde parcours afgewerkt.

De Roc Ruelles op zaterdagavond zal verreden worden in het centrum van Houffalize op een parcours van iets langer dan 1 kilometer met vooral de spectaculaire trappen vanaf het gemeentehuis naar beneden als uitdaging voor de deelnemers.

De informatie over de parcoursen van de Kid Roc volgt binnenkort.

Deel dit bericht