Parcours staat online!

Golazo
Golazo

Heet van de naald: de parcoursen voor de editie 2023 kan je vanaf nu vinden op onze website.

Meteen na het startsignaal zullen de benen al snel warmdraaien, want de meeste tochten starten met de beklimmingen van de Rue Saint Roch, bij wegfietsers bekend van Luik-Bastenaken-Luik en de La Chouffe Classic. Op de top gaat het rechtsaf en volgt voor de eerste in een lange reeks pittige afdalingen.

Dwars door de Ourthevallei

De Ourthe kronkelt als een oriëntatiebaken doorheen het parcours van de Roc d’Ardenne. Voor de deelnemers aan de Roc Marathon & Roc d’Ardenne staan er een paar river-crossings op het programma. Daarnaast laat de Ourthevallei je door middel van ontelbare vergezichten kennismaken met het gekende recept van dit 3-daags mountainbikefestival: continu pittig klimmen en dalen! Alle parcours werden dit jaar verder gefinetuned onder leiding van lokale bikers. Ze werden extra onder de loep genomen en en nog een stuk aantrekkelijker gemaakt.

De finale

De prachtige ‘Passerelle de l’Ermitage’ luidt voor (bijna) alle tochten de finale in en wordt gevolgd door een ultieme klim naar La Roche Plate. Maak je met de afdaling van Sertomont klaar voor een finale afdaling van formaat, los van welke afstand jij dan gereden hebt. Aan de kerk van Houffalize krijg je vervolgens de verlossende ‘arrivée’ in zicht!

Bekijk hier de interactieve kaart met alle parcoursen >>

Wie wil deelnemen, wacht best niet meer te lang met inschrijven want de tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Veel succes nog met de voorbereidingen!

Afspraak op vrijdag 28 april in Houffalize!

Schrijf je hier in >>

Deel dit bericht