Roc d’Ardenne 2022: opening inschrijvingen op vrijdag 3 december om 12u

2_29024410_roc2911
Roc d'Ardenne 2022 is er terug! Van vrijdag 29 april tot en met zondag 1 mei 2022 slaat Roc d'Ardenne opnieuw zijn tenten op in Houffalize voor een weekend vol mountainbikeplezier.

Onze ingrediënten: gevarieerde en uitdagende parcours in en rond MTB-mekka Houffalize. Uitdagend hoor je? Ja, maar toegankelijk voor iedereen, want ook dat is Roc d’Ardenne. Pik je graag tijdens je deelname ook een stukje van de lokale streekproducten mee? Schrijf je dan zeker in voor de Rando Roc Gourmand of liever er gewoon lekker een dagje op uit tijdens de Roc Marathon?

Jij beslist hoe je weekend er zal uitzien!

En wij? Wij beloven je naast fantastische parcours waarbij je je mountainbikehartje kan ophalen een gezellige en onvergetelijke après-bike met DJ-set en lekkere cateringfaciliteiten in het centrum van Houffalize zodat jij samen met je fietsmakkers of gezin een heerlijk weekend zal beleven op én naast de fiets.

Inschrijven kan vanaf vrijdag 3 december om 12u.

Dit is het programma van Roc d’Ardenne 2022:

vrijdag 29 april 2022:
– (Rando) Roc Night

zaterdag 30 april 2022:
– Big Roc Marathon (+ UCI mannen)
– Roc Marathon (+ UCI vrouwen)
– (Rando) Mid Roc
– Rando Roc Rouge
– Roc Ruelles

zondag 1 mei 2022:
– Roc d’Ardenne
– Rando Roc Gourmand

Ook in 2022 kan je op zaterdag en zondag de nieuwste mountainbikemodellen testen tijdens de Happy Bike Days (i.s.m. Bike 4 All). Inschrijven voor Happy Bike Days kan pas vanaf januari. Meer info op www.happybikedays.org.

Ook al veel zin gekregen in Roc d’Ardenne 2022? Inschrijven kan vanaf vrijdag 3 december om 12u. Check zeker onze voordeeltarieven. Schrijf je snel in en geniet extra hard van je wintertrainingen .

Afspraak vrijdag 29 april in Houffalize!

Deel dit bericht