Roc d’Ardenne 2023: je kan inschrijven vanaf NU!

2022 - Roc d'Ardenne - Dag 2 (577)

Je kan vanaf NU inschrijven voor Roc d’Ardenne 2023 dat volgend voorjaar plaatsvindt van vrijdag 28 april tot en met zondag 30 april 2023 in Houffalize.

Wees er snel bij!

Want snel inschrijven loont. Hoe sneller je inschrijft, hoe voordeliger het tarief. Je vindt de tarieven hier. Trommel je vrienden of familie op voor een leuk en sportief weekendje uit in het mekka van het MTB-en Houffalize.

NIEUW: Roc d’Ardenne E-bike

Speciaal voor alle e-mountainbikers is er nu de Roc d’Ardenne E-bike (59km). Met een aparte wave vooraan in de populairste afstand van dit MTB-festival. Zo kunnen deze bikers in alle rust van start gaan en meteen vaart maken op het parcours.

NIEUW: Roc Gourmand x 2

Wegens groot succes kan je dit jaar kiezen tussen de Roc Gourmand op zaterdag of op zondag. Of op beide dagen 😉. Schrijf je in een ontdek de beste streekproducten onderweg.

ROC = FUN

Schrijf je snel in voor Roc d’Ardenne 2023 met zijn fantastische parcours en een onvergetelijke après-bike met DJ-set en lekkere cateringfaciliteiten in het centrum van Houffalize en beleef samen met je fietsmakkers of gezin een heerlijk weekend op én naast de fiets.

Om in te schrijven, klik hier.

Deel dit bericht