Roc d’Ardenne verplaatst naar 2022

SISK1078
Het afgelopen jaar was zonder twijfel zeer pittig waarbij ons geduld en ons doorzettingsvermogen zwaar op de proef werden gesteld. Helaas zullen we nog wat op de tanden moeten bijten want het zal nog even duren vooraleer we jou en vele andere mountainbikeliefhebbers weer kunnen verwelkomen tijdens Roc d'Ardenne.

We hebben er de afgelopen weken en maanden, samen met alle betrokken instanties, alles aan gedaan om Roc d’Ardenne in 2021 opnieuw te laten plaatsvinden. Helaas moeten we rekening houden met de huidige COVID-crisis en alle geldende maatregelen respecteren. We zijn dan ook, met pijn in het hart, tot de beslissing moeten komen om Roc d’Ardenne te verplaatsen naar 2022.

We verwelkomen jullie graag in Houffalize tijdens het weekend van 30 april en 1 mei 2022.

Jouw inschrijving blijft geldig voor deze nieuwe editie. Je zal meer concrete info van ons krijgen wanneer het ook voor ons duidelijk is wat er op dat ogenblik zal toegestaan worden. We streven er echter naar om jullie hetzelfde programma aan te bieden in deze fantastische mountainbikeregio. We zijn er ons van bewust dat het opnieuw verplaatsen van Roc d’Ardenne behoorlijk vervelend is maar we zien ons genoodzaakt deze beslissing te nemen in het kader van de geldende maatregelen.

Heb je verder nog vragen, bekijk dan ook onze FAQ-pagina op de website.

Hou het veilig, blijf fietsen, en ? alles komt goed.
We will Roc again very soon.

Deel dit bericht